Posted On decembrie 20, 2017 By In Politică, Uncategorized With 72 Views

Dacian Cioloș: “Vom fi gata să ne prezentăm la următoarele alegeri cu o ofertă politică, indiferent când vor avea ele loc!”Platforma România 100 pune bazele unui nou partid politic

Dacian Ciolos a anunțat duminică, la o reuniune a Platformei România 100, pe care o conduce, că din această structură se va desprinde un partid politic.

“Ne implicam politic pentru a schimba lucrurile”, a spus fostul premier. Cioloș a afirmat că, atunci când a lansat Platforma , a fost clar că va fi nevoie și de o implicare politică: “Nu ne-am ferit de lucrul acesta, dar nu am vrut să punem carul înaintea boilor”.

“Se va desprinde un partid politic, suntem hotărâți să facem lucrul acesta. El trebuie sa fie un proces natural, nu unul forțat. Vom fi gata să ne prezentam la următoarele alegeri cu o ofertă politicaă indiferent când vor avea ele loc”, a mai spus el.

În ceea ce privește colaborarea cu celelalte partide de opoziție, Ciolos a spus că “nu vom acționa împotriva celor cu care împărtășim valori și principii comune, cu care împărțim același ADN. Vom fi deschiși colaborării cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gând să ne batem cu cei alături de care trebuie să acționăm în perioada următoare”.

About

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *