Posted On ianuarie 18, 2018 By In Politică With 333 Views

Parlamentar PNL: Nu stigmatizaţi judeţul Teleorman. Batjocura nu este o soluţie!

Deputatul liberal de Teleorman, Mara Calista, sare în apărarea judeţului pe care îl reprezintă. Parlamentarul PNL susţine că Teleorman înseamnă mai mult decât Liviu Dragnea şi apropiaţii săi iar batjocura legată de acest judeţ este nemeritată. 

„În judeţul Teleorman sunt şi persoane pregătite şi sunt şi persoane care nu răspund cu „să trăiţi!” la comanda lui Liviu Dragnea. Rugămintea mea este: nu stigmatizaţi judeţul Teleorman în totalitatea sa doar pentru că Liviu Dragnea şi-a nominalizat personaje mai mult sau mai puţin cunoscute şi aşa mai departe. În judeţul respectiv mai trăiesc şi alţi locuitori care nu sunt votanţi PSD, sau sunt votanţi PSD, dar sunt persoane de bună credinţă care şi-au făcut treaba zi de zi. Stigmatizarea judeţului Teleorman nu este soluţia şi mai cu seamă batjocura care se întâmplă cu privire la acest judeţ”

a declarat Mara Calista. Mai mult aceasta crede că Teleormanul poate deveni un judeţ de talia Clujului. Cu nişte condiţii, însă.

„Sunt oameni pregătiţi, sunt oameni culţi, sunt oameni educaţi şi sunt oameni dornici de muncă dar din păcate nu li se oferă posibilitatea să facă acest lucru pentru că în Teleorman şi în judeţele conduse de PSD e o anumită politică – oamenii cu cât lucrează mai puţin sau cu cât sunt mai puţin implicaţi în viaţa activă, socială, politică, cu atât interesul puterii creşte în a-şi rezolva propriile interese, contracte, asfaltări de drumuri etc. Cetăţenii nu contează din punctul lor de vedere. Iar judeţul Teleorman, eu cred că, poate fi egal cu judeţul Cluj într-o perioadă de timp, e a adevărat, mai îndelungată, dacă în acest judeţ se investesc bani în sensul de locuri de muncă. Resursa umană este”

a mai spus Mara Calista.

Sursa foto: facebook.com

Tags : , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *