Posted On mai 28, 2018 By In Politică With 246 Views

Primarul Aradului: Ducem disputele locale la Bruxelles și asta e slăbiciune!

Vicepreședintele Asociației Municipiilor din România, Gheorghe Falcă, acuză modul în care România își apără interesele la Bruxelles. Acesta susține că politicienii români nu fac altceva decât să transfere disputele interne în instituțiile europene, ceea ce denotă o mare slăbiciune.

„Prea mult luăm temele naționale și le ducem la Europa în loc să ducem interesele naționale la Bruxelles. Micile lupte locale sau naționale să le lăsăsm acolo, nu trebuie să le ducem mai departe. Pentru că dacă le ducem acolo, ne arătăm slăbiciunile. Și aici e cea mai mare greșeală strategică”,

a declarat Gheorghe Falcă în emisiunea „România te privește” de pe LOOK TV. Edilul spune și de ce se întâmplă lucrul acesta: politicienii români nu au temele făcute.

„Ne ducem temele locale la Bruxelles pentru că nu avem temele noastre naționale pozitive. Păi noi trebuie să jucăm pe Delta Dunării și pe Dunăre fanntastic. Pentru că ai cel mai ieftin transport și lupta pe logistică, pe marfă, în momentul acela îți produce și dezvoltare”

a mai spus Gheorghe Falcă.

Tags : , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *