Posted On august 31, 2018 By In Social With 538 Views

Destinații mai puțin cunoscute pentru un city break european!

Potrivit motorului de căutare momondo.ro, Napoli, Sevilla și Leipzig sunt câteva destinații de city break cu oferte cel puțin la fel de bogate ca și oraşele europene foarte cunoscute. În Napoli, celebra bucătărie italiană are propriile rețete locale, aflându-se la malul Mediteranei și în apropierea muntelui Vezuviu. Orașul german Leipzig oferă o cultură muzicală ce o rivalizează pe cea din Berlin, în vreme ce Sevilla este un mixt de cultură, istorie şi exotic.

Turiştii pasionaţi ar putea călători în Évora, un „oraș-muzeu” din Portugalia, înscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, un amestec fascinant de vechi și nou. O altă destinaţie propice activităţilor artistice dar şi pentru viaţa de noapte de acolo este oraşul englezesc, Bristol. Nantes, capitala plină de viață a Bretaniei, poate intra deasemenea pe lista scurtă a celor pasionaţi de călătorii.

Trogir este orașul medieval al Croației. Aflat pe o mică insulă în apropiere de Split, Trogir este străbătut de străzi de marmură și ascunde un bulevard la malul mării. Nu este de ocolit orașul Izmir, al treilea cel mai mare oraș al Turciei, cu o istorie de 5.000 de ani.

 

 

Sursa: profit.ro

Foto: travelator.ro

Tags : , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *