Posted On martie 27, 2019 By In Politică With 222 Views

Boc de la PNL şi Băsescu de la PMP, adversari la europarlamentare!

Amintirile mă chinuiesc, amintirile mă răscolesc”, sunt celebrele versuri ale unui hit din anii 90 dar care se pliază cum nu se poate mai bine pe destinul politic actual a lui Emil Boc şi Traian Băsescu. Nu e o noutate colaborarea strânsă dintre cei doi, legătura lor de încredere, poate mai există şi azi, numai că sunt actori în două partide politice diferite. Oare ce va face primarul PNL al Clujului la europarlamentare? Îi va întinde o mână de ajutor candidatului PMP?

Precedentul Udrea din 2014 nu e foarte departe aşa că mulţi s-ar putea gândi la un scenariu similar. Atunci, Emil Boc nu a mai ţinut cont de partid şi a ieşit pe metereze în compania prezidenţiabilului cu rezidenţă azi în Costa Rica. Impresiile lui Traian Băsescu la adresa lui Emil Boc, de-a lungul timpului, sunt măgulitoare. În 2014, fostul preşedinte spunea despre fostul premier că „am fost doi parteneri extraordinari, în momente în care ţara avea nevoie de doi bărbaţi care să îşi asume trecerea ţării prin criză… Viaţa ne-a adus în funcţii în care aveam responsabilitatea ţării… Aceste momente leagă pentru totdeauna”. (Mediafax)

Cum candidatul PNL Cluj la europarlamentare se află pe loc eligibil, fără grijile alegerii, oare ce va face primarul liberal al Clujului în această campanie ţinând cont de vechea legătură cu actualul candidat al PMP?

 

 

Sursa foto: gandul.info

Tags : , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *