Posted On aprilie 13, 2019 By In Politică With 310 Views

Prim-vicepreşedintele Uniunii Scriitorilor din România îl ironizează pe scriitorul Klaus Iohannis!

Ofensiva publicistică a preşedintelui Klaus Iohannis nu a trecut neobservată. Prim-vicepreşedintele Uniunii Scriitorilor din România, Varujan Vosganian, a comentat apetenţa pentru scris a preşedintelui, recomandându-i să îşi aleagă redactori mai buni pentru viitor.

„Mi-e greu să cred că dacă până la 60 de ani, nu ai avut această vocaţie, o dobândeşti după. Oricum, poate pe viitor, preşedintele îşi ia un redactor mai bun”, a spus Vosganian. Întrebat care sunt şansele preşedintelui de a deveni membru al Uniunii Scriitorilor, Vosganian a spus că aici lucrurile sunt mai complicate. „Trebuie să ai trei cărți, trebuie să fie beletristică, dramaturgie, poezie… Nu știu unde se încadrează. Și trebuie să aibă câteva cronici în ziarele Uniunii Scriitorilor”, a precizat Varujan Vosganian.

Președintele Klaus Iohannis își lansează a treia carte „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, prezentat într-un comunicat drept ”un ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent”.

 

 

Foto: banatulazi.ro

 

 

Tags : , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *